fbpx

Jesenji ciklus tribina „Na kafi sa psihologom“ počinjemo razgovorom na temu „Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?“

Kriza javnog zdravlja koja nas je zadesila značajno je promenila način na koji živimo, radimo, družimo se. Za većinu, ona je značila socijalno distanciranje i prelazak na rad od kuće. Iako posao od kuće može da ima svojih prednosti, privikavanje na “novu normalnost” za pojedine može biti teško uključujući i pronalaženje ravnoteže između poslovnog i privatnog života. O tome kako uspostaviti balans između poslovnog i privatnog života, kako funkcionisati u vremenu krize razgovarali su Miona Živkov Ivanišević, organizacioni psiholog, HR menadžer, BDK Advokati i Dragan Ilić, psiholog i novinar.

Hemofarm fondacija, Institut za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu i Art komuna Dorćol Platz pokrenuli su projekat “Na kafi sa psihologom” kako bi javnosti ukazali da se o mentalnom zdravlju mora brinuti jednako kao i o fizičkom i da za “probleme” postoje rešenja ukoliko se na vreme potraži pomoć stručnjaka.