fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Domaćin: Milanka Mitrić
Gošća: Jelena Jandrić, glumica

Gošća pete epizode podkasta „Arijadnin lavirint“ je mlada glumica Jelena Jandrić, koja, osim što glumi, svira i predaje na Akademiji umjetnosti u Banjaluci. Gluma je igra, sloboda i stalno učenje, a u ovoj epizodi, pričom smo uhvatile male dijelove te velike igre, prepune avantura, posvećenosti i stalnog rada na sebi, sa sobom i sa drugima.
RSD Hub na društvenim mrežama: Twitter: https://twitter.com/rsd_hub Instagram: https://www.instagram.com/rsd_hub/ TikTok: https://www.tiktok.com/@rsd_hub
„Arijadnin lavirint“ na društvenim mrežama: Twitter: https://twitter.com/Minervas_Owl92 Instagram: https://www.instagram.com/arijadnin_lavirint/ TikTok: https://tiktok.com/@arijadninlavirint
RSD Hub je savremeni podkast studio u Banjoj Luci, koji ima za cilj da bude kreativno mjesto izražavanja za sve one koji imaju nešto da pričaju. Bilo da se radi o aktuelnim dešavanjima ili temama koje nisu dovoljno zastupljene, RSD Hub je platforma koja nudi jedinstvenu priliku.
Zabranjeno je kopiranje i neovlašteno preuzimanje video i audio materijala i postavljanje na druge kanale, bez dozvole RSD Hub Podcast studija.