fbpx

Jasmina Krstić Latinović je osnivač i direktor firme Pro PR, koja se bavi pružanjem usluga PR-a.

Jasmina se totalno slučajno obrela u ulozi PR-a 2004. godine, obzirom da je sa novinarske pozicije, na kojoj se tada nalazila, dobila ponudu da se bavi poslovima PR-a. Iako ništa u tom trenutku nije znala o samom poslu, prihvatila je ponudu.

Od samog početka je sarađivala sa velikim svetskim kompanijama, kao što je Sony, i kroz praktičan rad je sticala nova znanja i iskustva. Nakon nekoliko godina, stiže ponuda od Beogradske arene, koju jednostavno nije mogla da odbije. Na tom poslu je imala prilike da radi Eurosong, Euroleague u košarci, koncerte velikih svetskih bendova i zvezda…

Nakon nekoliko godina rada za druge, 2011. Jasmina odlučuje da pokrene sopstveni posao. Iako potkovana stručnim znanjem i velikim stečenim iskustvom o svom poslu, ipak je nailazila na razne izazove, a sa kojim se većina preduzetnika na samom početku susreće.

Šta je PR i zašto je on svima bitan, zašto je poslovni model nemanja direktno zaposlenih, već saradnje sa drugim preduzetnicima na bazi projekata dobar, kako treba da izgleda PR malih kompanija koje su tek na početku, a kako onih većih, kako da iskoristite PR u kriznim situacijama, i još mnogo saveta i lekcija od dame koja je radila PR kampanje i za Ujedinjene nacije, Adidas, Reebok, Samsung, Universal Networks….

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *