fbpx

Željko Ilić je osnivač i direktor In Centra, haba koji kroz svoje usluge i programe pruža podršku preduzetnicima i startapovima u razvoju poslovanja.

Od najranijih dana Željko je bio preduzetnički orjentisan, pa je tako kao mlad započeo svoj posao sa butikom. Nakon nekoliko godina rada, za koji kaže da mu je pomogao da dosta nauči o prodaji, shvata da želi da se dodatno edukuje o biznisu, pa upisuje poslovnu školu.

Posle završenog školovanja, dolazi na ideju pokretanja haba, kojih u to vreme gotovo i da nije postojalo u Srbiji. Kao i svaki početak, tako je i Željkov imao jako puno izazova, pogotovu što u tom trenutku sam poslovni model haba nije bio poznat gotovo nikome. Odabir saradnika, kreiranje i vođenje tima, kako dopreti do ljudi i postati prepoznatljiv na tržištu bili su samo neke od prepreka na putu.

In centar je danas izuzetno prepoznatljiv i nudi širok spektar usluga, a zbog svog posla Željko je u svakodnevnom kontaktu sa početnicima u biznisu, pa ćete kroz ovaj intervju moći da čujete koje su najčešće greške koje se prave prilikom pokretanja posla, kako da efikasnije prodajete svoje proizvode i usluge, zašto zapošljavanje prijatelja možda i nije toliko dobra ideja, kao i mnogo drugih izuzetno korisnih stvari od zaista inspirativnog Željka Ilića.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *