fbpx

Ljiljana Karaklajić je vlasnica i direktor kompanije D Express, ekspresne kurirske službe, koja zapošljava preko 1.000 ljudi. Koliko je veliki uspeh koji je napravila do sada kao preduzetnica, govori i nagrada Udruženja poslovnih žena Srbije, gde je prošle godine dobila nagradu „Žena zmaj nad zmajevima“, u konkurenciji od preko 100 dama, koje su do sada dobile nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“.

Ljiljana je veliki deo svog radnog veka provela u pošti, gde je radila i na rukovodećim pozicijama, upravljajući organizacijama sa velikim brojem zaposlenih. U jednom trenutku dobija ponudu da postane direktor tek osnovane privatne kompanije, koja je planirala da se bavi kurirskim uslugama. Od 5 zaposlenih, firma je uz Ljiljanino vođstvo narasla jako brzo do 500 radnika i u tom trenutku prodata stranoj kompaniji.

Uprkos već postojećoj direktorskoj poziciji, kao i brojnim ponudama, da preuzme vodeće pozicije u drugim kompanijama, gde su ponude za platu bile i do 10.000€ mesečno, Ljiljana odlučuje da se otisne u nepoznato i pokrene vlastiti biznis.

Izuzetna preduzetnička priča o dami koja je izgradila ogroman biznis, razvila lično veliki broj izvanrednih menadžera u svojoj organizaciji, implementirala ogroman broj inovacija u svoje poslovanje, koje danas služe kao standard u industriji, ali koja i pored svega do sada urađenog stoji čvrsto na zemlji, planira dalji razvoj kompanije i ljudi, i koja je nesebično uspela da odvoji svoje dragoceno vreme i podeli sa nama svoja iskustva, znanja i principe, koji su je dovela do toga gde je danas.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *