fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

NAMIJENJENO ISKLJUČIVO ZDRAVSTVENIM DJELATNICIMA. PRISTUPOM PODCASTU POTVRĐUJETE DA STE ZDRAVSTVENI DJELATNIK.
 
PREDAVAČI:
Mr.sc.dr. BORKO RAJIĆ, dr.med.
SKB Mostar
Dr.sc. AZRA JAHIĆ, dr.med.
UKC Tuzla
Mr.sc.dr. EMINA SULJOVIĆ-HADŽIMEŠIĆ, dr. med
KCU Sarajevo

LINK NA TEČAJ
Pristupom na CME aktivnost na Portalu CME.ba imate priliku da na kraju iste uradite završni test, te da dobijete akreditovani CME certifikat.

Već smo i ranije na našem portalu u našim virtualnim simpozijima govorili o hemofiliji, o njenoj dijagnozi i tretmanu. Nastavljamo ovu seriju jako zanimljivih predavanja i simpozija o rijetkim bolestima o kojima se ne govori tako često.

U ovom novom virtualnom simpoziju tri nacionalna eksperta na polju adultne i pedijatrijske hematologije prezentiraju podatke vezane za sigurnost pripravaka koji se danas koriste u tretmanu hemofilije, odnosno činjenicu da je istorijat hemofilije prepuna krvarenja i infektivnih komplikacija. Novo vrijeme kome svjedočimo, nosi sa sobom značajno povećanje sigurnosti za naše pacijente u ovom pogledu. Pozivamo Vas da pogledate ovaj simpozij i da se uvjerite i sami.

Ipak, ova aktivnost je primarno preporučena za specijaliste i specijalizante: hematologije, transfuziologije, interne medicine, porodične medicine, pedijatrije, opšte i dječije hirurgije, anesteziologije, a pogodna je i za studente medicine.

Tečaj je besplatan za registrirane članove. Registracija je također, besplatna.

———-
Ukoliko želite postati partner portala CME.ba ili želite da se Vaš brand ili audio poruke pojave na našim podcastima, mollimo da se javite na email info@cme.ba. Više informacija za potencijalne partnere potražite na OVOM LINKU.

Pfizer
Otkrića koja mijenjaju živote pacijenata