fbpx

Originalni glas

Hosted ByJelena Đoković

Platforma Original je projekat Fondacije Novak Đoković i namenjena je kreativnim i snažnim ljudima koji žele kvalitetan sadržaj, nova znanja i originalne priče. Želja nam je da ohrabrimo mlade da sanjaju i žive svoje snove. Na našim stranicama možete naći podršku i inspiraciju jer želimo da zajedno gradimo bolju budućnost za sebe i sve koji nas okružuju!

Gugadžina: Kreativnost i biznis u službi dece

Sa nama je danas jedna sjajna preduzetnica koja ima veoma zanimljivu priču kako i zašto je ušla u preduzetničke vode. Naime, neko ima san za svoj biznis, a neko je pak primoran da ga napravi. O čemu je tačno reč, reći će vam kostimografkinja Marija Marjanović, jedna od kreatorki brenda Gugadžina. Ona je sa još dve koleginice osnovala svoj biznis jer je želela da bude posvećena majka, ali i uspešna žena. To se odnosi i na njene poslovne partnerke – keramičarku Milicu Pajić i ekonomistkinju Olgu Pankeričan.

Marija je sa nama podelila priču o tome ko je brendu dao ime i koliko je važno da odeća bude unisex. Anlaizirali smo i ulogu države i zašto je važno da država prepozna lokalne brendove i učini ih nacionalnima, ali i kako gubitak posla može biti uslov za rast.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *