fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Pred vama je 24. epizoda podkasta Najopasniji rezultat u produkciji Velikih priča i prva posvećena reprezentacijama – u ovom slučaju, konkretno, reprezentacijama Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Kako stari običaji nalažu, kada je ovaj prostor u pitanju, čim se priča o reprezentacijama mora da bude po ključu – iz Srbije domaćin Uroš Jovičić, iz Bosne i Hercegovine Saša Ibrulj, a iz Hrvatske Mihovil Topić.

Trojac iz standardne rotacije Velikih priča – na kojima možete ovih dana čitati analize šta se događa sa reprezentacijama našim i njihovim, ko god smo mi i oni – podelio je ovu epizodu na ravne časti. Ako su te ravne časti po standardima Nikole Pašića (hehe).

U prvoj trećini epizode govori se o Bosni i Hercegovini, Vici Zeljkoviću, Savi Miloševiću i svim problemima koji muče BiH fudbal, uključujući populizam svih struktura.

U drugoj trećini epizode govori se o Hrvatskoj, Zlatku Daliću, populizmu (iako su to sinonimi rekao bi pošten Hrvat) i o očekivanjima od „nove Hrvatske“ koja je po svemu ona stara Hrvatska.

U trećoj – i najdužoj – trećini epizode govori se o Srbiji, Piksiju, polupunoj i polupraznoj čaši, kao i o tome da li Srbija može da iznenadi.

Rekordan broj pitanja postavili ste pred ovu epizodu na Instagram stranici Najopasnijeg rezultata i na većinu je odgovoreno, iako će vam možda delovati da nije odgovoreno ni na jedno.

Tako je kad se smatra o reprezentacijama.

Samo treba pažljivo slušati.

I Piksija i Dalića i Sava. I Vučića i Plenkovića i Dodika. I Uroša i Mihovila i Sašu.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.