fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Sa nama je danas Siniša Ubović. Siniša je glumac, pisac i međunarodno prizanti trener ličnog razvoja.Vodeća je ličnost na polju motivacije, savremenog liderstva i primenjene duhovnosti. Iza sebe ima dvadeset godina dugu glumačku karijeru. Autor je sedam knjiga od kojih su gotovo sve automatski postale bestseleri. Kao neko ko svemu pristupa temeljno, usavršavao se na gotovo svim kontinentima, učeći od najistaknutijih imena i najpriznatijih stručnjaka, ma koje polje da je u pitanju.  Njegova potreba da pomogne drugima na njihovom putu promene došla je spontano i bez ikakvog plana. Tragajući za sopstvenim odgovorima koji bi njegovom životu dali smisao shvatio je da je njegova misija da sva stečena znanja koja je godinama prikupljao po celom svetu prenese i približi ljudima sa naših prostora. Od nezadovoljnog i razočaranog čoveka koji je kroz život naučio isključivo da preživljava i da se prilagođava tuđim potrebama i standardima prešao je dug put. Zahvaljujući tome danas ima priliku da uči i podstiče mnoge da zakorače na svoj put promene i otkriju unutar sebe sve one davno uspavane resurse i potencijale koji su im potrebni kako bi živeli srećniji i ispunjeniji život.

Moja nova knjiga je objavljena!

Da poručite iz Srbije kliknite ovde – https://bit.ly/37ij8WK-

Ukoliko želite da poručite iz inostranstva, kliknite ovde – https://amzn.to/3KLwmty

Hvala sponzorima podkasta:

🧠Cregaatine –  https://www.cregaatine.com/checkout/ i ukucajte coupon code „umecemastanja“ da dobijete 10% popusta na vašu porudžbinu.

🇨🇭Swissmade Direct – https://swissmade.direct/ na stranici za porudžbinu, ukucajte moj kod „sloboda14“ za 14% popusta!

🎙️Podržite ovaj podkast tako što ćete se pretplatiti na mesečnu pretplatu u iznosu od svega 5$ – https://www.patreon.com/srdjanbogicevic

🎧“Umeće Maštanja“ je Podcast Program koji je namenjen onima koji žele da reprogramiraju svoj um da bi živeli ispunjenim životom. Više informacija možete pronaći ovde: https://www.patreon.com/srdjanbogicevic

🧘Više o meni i mojim radovima, kao i programima, možete pronaći na linkovima ispod:

Website – https://www.umecemastanja.ca/

Instagram – https://www.instagram.com/neuroistrazivac/

Facebook – https://www.facebook.com/srdjan.bogicevic.9/

Moja životna misija i cilj je da pomognem ljudima da reprogramiraju um da bi živeli ispunjenijim životom. Svojim primerom želim da pokažem šta je sve moguće ukoliko stavimo mozak i srce da rade kao jedno!