fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu – prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Jednokratne donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore možete ostvariti putem PayPala 

Na podcastu Priče iz dijaspore danas sam imao priliku da ugostim Ljilju Harding, farmaceutkinju po profesiji koja već pet godina živi u Kopenhagenu.

Sa Ljiljom sam razgovarao o njenom prvom iseljeničkom iskustvu u Veliku Britaniju, doktorskim studijama farmacije u Noriču, zaposlenju u Pfizeru u čuvenom Sandwich-u kod Dovera itd. Potom smo se dotakli Ljiljinog iseljenja za SAD, gde je iz New Jersey-a ko-menadžovala globalne lance snabdevanja kompanije Pfizer. Naravno tokom priče o Americi dotakli smo se i Ljiljinih iskustava života u istoj. U poslednjem delu razgovora posvetili Ljilijinom povratku za Evropu odnosno zašto je baš Dansku i Kopenhagen izabrala za njenu novu životnu destinaciju, kao i šta to istu čini posebnom. Uživajte i ne zaboravite da ostavite komentare, lajkujete i sharujete ukoliko vam se epizoda svidja!

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u