fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Epizoda 150 – Prirucnik medjunarodnog razvoja – Samedin Rovcanin (Edinburg,Skotska)

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu – prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Jednokratne donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore možete ostvariti putem PayPala 

Ove nedelje na podcastu se premijerno bavimo pitanjem medjunarodnog razvoja.

Moj današnji gost je Samedin Rovčanin, prvi omladinski delegat Srbije pri Ujedinjenim Nacijama, omladinski aktivista i ekspert za pitanja medjunarodnog razvoja. Samedina danas zatičemo na master studijama u Edinburgu u Škotskoj. Sa Samedinom sam razgovarao o medjunarodnom razvoju, pre svega šta se sve podrazumeva pod ovom temom, kako se zainteresovao za ova pitanja, kako je postao omladinski delegat pri UN-a, a posebno koja su neka od gorućih pitanja medjunarodnog razvoja kojima Samedin planira da se bavi u budućnosti. Uživajte!

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u