fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu – prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Patreon donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore  

Posle dužeg vremena na podcastu Priče iz dijaspore se bavimo modom. Moja današnja gošća je Marina Mićanović, naša modna kreatorka iz Njujorka.

Sa Marinom sam razgovarao o njenim počecima u rodnom Beogradu, studijama mode, kako se postaje modna kreatorka odnosno specijalizuje za posebne vrste mode, kako je Marina došla do Njujorka, kao i o njenim prvim početnim koracima u svetu mode u Velikoj Jabuci. Posebno smo se osvrnuli na Marinin brand UniUkiyo, kao i njene sbuduće planove u smiraj pandemije korona virusa. Uživajte!

Za više korisnih informacija o adaptaciji na američki sistem i životu u Americi posetite Blog Američki San

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u