fbpx

Prava poslastica za 10. epizodu podkasta – prva live epizoda sa našeg septembarskog WE Founders Meetup-a!

Impact Hub Belgrade imao je priliku da 5. septembra na WE Founders Meetup-u bude domaćin liderkama, preduzetnicama i mentorkama sa kojima ima priliku da sarađuje na različite načine – a sada i da ih okupi na jednom mestu. 

Razgovarali smo o tome kako one doprinose razvoju ekosistema za inovacije! Koje su to sve prilike, koje prepreke, šta je to što radimo dobro, a šta možemo da radimo bolje!

U ovoj epizodi, koja će se prikazati u dva dela, imaćete priliku da na datu temu čujete: Zoju Kukić – programsku direktorku Digitalne Inicijativu Srbije, Maju Perović Lazarević – osnivačicu Market Republic, Svetlanu Tešić – članicu odbora AFA mreže, Gordanu Đurđević – predsednicu odbora za javno zagovaranje Udruženja poslovnih žena, Sandru Nešić – menadžerku programa ICT Hub-a, Milu Milenković – šeficu službe za digitalne inovacije Telekoma Srbija i Ivanku Milenković – osnivačicu Sistema Ekofungi.

Slušajte pažljivo, jer ove liderke su imale puno toga dragocenog da kažu! Ovo su žene od kojih učimo i sa njihovim savetima i podrškom stvaramo dalje, nove prilike!

Više o WE Founders zajednici pročitajte OVDE!

*Produkciju podkasta i sam Meetup vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *