fbpx

U 92. epizodi Pojačalo podkasta, gost Ivana Minića je Vladimir Krnetić – grafički dizajner i osnivač brenda “2Velo”. Za početak Vladimir nas upoznaje sa brendom “2Velo” i šta oni tačno izrađuju, a potom idejni tvorac govori o svojim dečačkim željama, interesovanjima, obrazovanju, te kako je tekao njegov razvojni put vezan za grafički dizajn i rad u štampariji u vreme kada sve nije bilo dostupno i na izvol’te.

U nastavku gost se priseća kako se rodila ljubav prema biciklizmu i dalje razvijala: od hobija preko rovarenja i sakupljanja dvotočkaša do najznačajnijeg projekta – resturacije jedne “piste”. Odlazak u selo u Toskani, na Eroiku, ispostaviće se kao prekretnica u njegovoj karijeri, gde dolazi do spoznaje da vintage biciklizam može da bude ozbiljna priča, pa se baca na posao i izradu prvih majica.

Sledi dalji razvoj biznisa i brenda “2Velo”, proširenje asortimana i povratak na mesto gde je sve počelo – Eroiku, sklapanje ugovora sa raznim shopovima iz inostranstva, te distribucija proizvoda po čitavom svetu.

U ovo doba uticaj pandemije na biznise je nezaobilazna tema razgovora, i ona je zajedno sa detaljnom pričom o najvećem problemu u poslovanju, isporuci, ostavljena za kraj ove epizode.

Teme u podkastu:
– Uvod
– Čime se “2Velo” bavi
– Želje, interesovanja i obrazovanje
– Znanje nije oduvek bilo na dohvat ruke
– Ljubav prema biciklizmu
– Najznačajniji projekat
– Iz šupe do eksponata
– L’ Eroica, mesto gde je nikla ideja
– Dalji razvoj biznisa
– Distribucija proizvoda
– Procvat u doba korone
– Muka sa isporukom širom sveta

Pročitajte transkript ove epizode: https://bit.ly/2WwFfQd

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *