fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Razgovarao sam sa Pajević Nenadom iz Pretop Bakery, bread
& pastry – o hlebu!

Pričali smo o tome šta je to hleb od kiselog testa ili
„sourdough bread“, koje su njegove odlike a koje specifičnosti. Zašto baš ta vrsta hleba, kako je došlo do Pretop pekare, o strasti, posvećenosti detaljima ali i relaksiranom pristupu kao i o samom procesu i tehnologiji pripreme i naravno karakteristikama osnovnih namirnica sa kojima rade – brašno,
voda, so, prirodni neselekcionisani kvasci (maja). Ušli smo u detalje da pokažemo koliko je tema kompleksna a pokušali da damo odgovore i na svakodnevna pitanja koja zanimaju svakog od nas.

U bonusu (za naše Patreone i BuyMeACoffee-ere) Nenad je
podelio sa nama najbolje načine da se očuva svežina hleba kod kuće. Podržite podkast koji volite, ukoliko smatrate da dobijate nekakav kvalitetan sadržaj u okvirima ovog šta radimo. Hvala od srca.

Podržite kreiranje podkasta na BuyMeACoffee ili Patronu i
uživajte u ranom pristupu epizodama kao i ekskluzivnim bonus sadržajima.

Produkcija: www.podcast.rs

Partneri: www.metro.rs