fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Razgovarao sam sa Nikolom Nikolićem, Chefom i jednom od
osnivača Pretopa, izuzetno popularnog lokalnog „street food“ lokala sa zemunske pijace. Pričali smo o njegovoj kulinarskoj karijeri, bistro hrani koja ga inspiriše i o nastanku  ideje za
Pretop. O prvim koracima i izazovima a onda i velikom uspehu…pričali smo o prasetini, kako je i zašto spremaju baš na način na koji rade, o uspehu Šonetovih hlebova i njegovoj strasti prema pekarskom zanatu… Objasnio mi je kako je nastala „Svinjarija u 6“ i kako pronalazi inspiraciju za
gurmanluke i specijalitete kakve su glazirane svinjske uši, domaći burek sa prasećim obrazima i đubekom, crevca na žaru i ostale svinjarije. Šta vas očekuje na Matineu, gde je nova Pretop pekara i šta u njoj možete pronaći, a u bonus materijalu snimljenom za naše Patreone – kako da kod kuće dobijetre
hrskavu kožicu na prasetini…  

Produkcija: www.podcast.rs

Partneri: www.metro.rs

Podržite kreiranje podkasta na BuyMeACoffee ili Patronu i
uživajte u ranom pristupu epizodama kao i ekskluzivnim bonus sadržajima:

https://www.buymeacoffee.com/umamisegrt

https://www.patreon.com/umamisegrt