fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Domaćin: Milanka Mitrić
Gošća: Dijana Grbić, direktorica Narodnog pozorišta Republike Srpske

https://youtu.be/PhTmeMi_H9k?si=5L76uOKhSiBu4VOG

Gošća 17. epizode podkasta „Arijadnin lavirint“ je direktorica Narodnog pozorišta Republike Srpske Dijana Grbić, koja je u ovoj epizodi govorila o prošloj godini u ovom pozorištu, o protekloj i aktuelnoj sezoni, te planovima za nastavak. „Ivanov“, „Lice“, „Urnebesna tragedija“ i „Gospođica“ predstave su koje su obilježile 93. pozorišnu sezonu, a početak nove predstave „Romeo i Julija“ i opera „Karmen“. Grbićeva je govorila i o novim predstavama, čija realizacija tek počinje, o opštem stanju u umjetnosti, nepostojećoj kritici i važnosti koju ima publika, zbog koje, na kraju krajeva i nastane svaka predstava u ovom pozorištu.

„Arijadnin lavirint“ na društvenim mrežama:
Twitter: https://twitter.com/Minervas_Owl92
Instagram: https://www.instagram.com/arijadnin_lavirint/
TikTok: https://tiktok.com/@arijadninlavirint

RSD Hub na društvenim mrežama:
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100095370158777&mibextid=ZbWKwL
Twitter: https://twitter.com/rsd_hub
Instagram: https://www.instagram.com/rsd_hub/
TikTok: https://www.tiktok.com/@rsd_hub

RSD Hub je savremeni podkast studio u Banjoj Luci, koji ima za cilj da bude kreativno mjesto izražavanja za sve one koji imaju nešto da pričaju. Bilo da se radi o aktuelnim dešavanjima ili temama koje nisu dovoljno zastupljene, RSD Hub je platforma koja nudi jedinstvenu priliku.

Zabranjeno je kopiranje i neovlašteno preuzimanje video i audio materijala i postavljanje na druge kanale, bez dozvole RSD Hub Podcast studija. RSD Hub je savremeni podkast studio u Banjoj Luci, koji ima za cilj da bude kreativno mjesto izražavanja za sve one koji imaju nešto da pričaju. Bilo da se radi o aktuelnim dešavanjima ili temama koje nisu dovoljno zastupljene, RSD Hub je platforma koja nudi jedinstvenu priliku.

Zabranjeno je kopiranje i neovlašteno preuzimanje video i audio materijala i postavljanje na druge kanale, bez dozvole RSD Hub Podcast studija.