fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Jaka želja i jednostavan odgovor na pitanje – Koliko je vama važno ono što radite? – mogu doprineti da vaš biznis bude uspešan.

Predstavljamo vam Nevenu Kragić, modnu dizajnerku čiji su modeli bili prikazani širom sveta na najznačajnijim modnim pistama govori o svom razvojnom putu u modnom biznisu. Još kao devojčica volela je da crta balske haljine i dizajnira za svoje lutke. Volela je i studirala prava, a modni dizajn je upisala kada je sebi priznala da se u tome najbolje oseća.

Od pravnice, profesionalnog fotografa, rešisera do modnog dizajnera kakvu danas poznajemo Nevena je slušala samo svoju intuiciju.

Ulazak u modni svet za Nevenu bio je posao dizajnera dečije konfekcije, zatim je bila asistent modnog dizajnera modne kuće Vogeli.

Kada je odlučila da upiše fakultet podršku joj je pružila porodica – njeno uporište i snaga. Imperativ njenog brenda je kvalitet, a novi brend na kojem radi biće potpuno inovativan i eco-friendly.

Ključ njenog stvaranja je emocija. Po prirodi perfekcionista, humanitarac i ona koja iz saradnji „jedan na jedan“ dobija prava prijateljstva.

Koliko je bilo teško pokrenuti modni brend iz Niša, na koji način je uspela i ko su njeni lični psihoterapeuti saznajte u novoj epizodi Podcast-a „Poveži žene“.

Muzika korišćena u podcastu: Spark of Inspiration by Shane Ivers – https://www.silvermansound.com

Spark of Inspiration is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License by Shane Ivers of silvermansound.com.