fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Kada čujete da neko svoj proizvod izrađuje ručno, od prave kože, verovatno pomislite na inostrani brend dostupan našem tržištu, ali kvalitetni brendovi postoje i u našem komšiluku.

Predstavljamo Vam vlasnicu niškog brend Vera Leather, Milicu Mitić. Ideju o sopstveni biznis pokrenuli su 2017.godine u želji da pruže ljudima proizvode od kože koji će trajati.

Nakon ideje, krenuli su u realizaciju. Iz Subotice dovezli su svoju prvu mašinu za šiće koju nisu umeli da puste u rad.

Od samostalnog početka bili su potrebni meseci edukacije, napretka i finansija do timova u proizvodnji sa kojima danas rade. Njihov prvi proizvod bio je kožni novčanik – card holder.

Najveći izazov za njih bio je izbor saradnika i prenošenje znanja dalje. Birali su ljude koje su se nekada bavili ručnim radom i preneli iskustvo na njih.

Milica je odgovorila na pitanja zašto je prisustvo na društvenim mrežama izuzetno važno za njihov brend, koje su ključne stvari za pokretanje sopstvenog biznisa i šta smatra svojim najvećim poslovnim uspehom?

Razvojni put kompanije Vera Leather iz Niša poslušajte u emisji pred vama.

Pokretanje malog biznisa može biti puno prepreka i izazova, zato vas ovim Podcastom želimo inspirisati da je sve moguće.

Postavite Vaše ciljeve i ostvarite svoje snove – od malog biznisa do velikog potencijala.