fbpx

Da li je intuicija u poslovanju precenjena ili potcenjena?

Edukacija, svrha, kvalitet – tri stvari koje su neophodne za uspešan biznis. Predstavljamo vam Jelenu Ignjatović, vlasnicu Fit&Happy studija u Nišu koja o inovativnim metodama rada, prednostima i izazovima govori za naš podcast .

Jelena je theta healing praktičar i Intuitive and Success Coach, metode koje praktikuje su energetske i imaju za cilj da kod ljudi otkloni blokade na ličnom putu do uspeha. O sebi kaže da nije “lajfkouč” već asistent koji želi da uz konkretne rezultate omogući čoveku da živi svoj puni potencijal.

U trenutku kada se odlučila da otvori svoj studio porodični život predstavljao je poseban izazov za nju. O dobroj organizaciji, podršci i šta i ko mora ponekad zbog posla da trpi slušajte u trećoj epizodi Podcasta “Poveži žene”.

Nepoznata sredina, novi ljudi, oprema za vežbanje sa kojom se prvi put susreće nisu je sprečile da svoju ideju o skladu duha i tela sprovede u delo.

Način poslovanja za koji se Jelena odlučila okrenut je biznis ljudima, ali i studentima koji neminovno mnogo sede, nemaju dovoljno vremena da vežbaju a žele da napreduju u svakom pogledu.

Primere iz prakse koje je Jelena izdvojila pomoći će vam da se izborite sa neprijatnim situacijama na poslu, bolje upoznate sebe i shvatite šta vas “koči” kako biste napredovali.

Kako je pre pet godina u Nišu otvorila svoj biznis i inovativnu ideju „vežbanja sa strujom“ objasniće Jelena u prijatnom razgovoru sa Sarom Novosel, voditeljkom Podcasta “Poveži žene”.