fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Da li je intuicija u poslovanju precenjena ili potcenjena?

Edukacija, svrha, kvalitet – tri stvari koje su neophodne za uspešan biznis. Predstavljamo vam Jelenu Ignjatović, vlasnicu Fit&Happy studija u Nišu koja o inovativnim metodama rada, prednostima i izazovima govori za naš podcast .

Jelena je theta healing praktičar i Intuitive and Success Coach, metode koje praktikuje su energetske i imaju za cilj da kod ljudi otkloni blokade na ličnom putu do uspeha. O sebi kaže da nije “lajfkouč” već asistent koji želi da uz konkretne rezultate omogući čoveku da živi svoj puni potencijal.

U trenutku kada se odlučila da otvori svoj studio porodični život predstavljao je poseban izazov za nju. O dobroj organizaciji, podršci i šta i ko mora ponekad zbog posla da trpi slušajte u trećoj epizodi Podcasta “Poveži žene”.

Nepoznata sredina, novi ljudi, oprema za vežbanje sa kojom se prvi put susreće nisu je sprečile da svoju ideju o skladu duha i tela sprovede u delo.

Način poslovanja za koji se Jelena odlučila okrenut je biznis ljudima, ali i studentima koji neminovno mnogo sede, nemaju dovoljno vremena da vežbaju a žele da napreduju u svakom pogledu.

Primere iz prakse koje je Jelena izdvojila pomoći će vam da se izborite sa neprijatnim situacijama na poslu, bolje upoznate sebe i shvatite šta vas “koči” kako biste napredovali.

Kako je pre pet godina u Nišu otvorila svoj biznis i inovativnu ideju „vežbanja sa strujom“ objasniće Jelena u prijatnom razgovoru sa Sarom Novosel, voditeljkom Podcasta “Poveži žene”.