fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

🎧 Da li je i kome mobilni internet sasvim dovoljan? | TeleSrbija podcast 🎧

U novoj epizodi TeleSrbija podcasta istražujemo sve prednosti i mane korišćenja isključivo mobilnog interneta u poređenju sa tradicionalnim kućnim internetom.

Diskutujemo o prednostima i nedostacima oba tipa interneta, ističući brzinu, stabilnost, i sigurnost kao ključne faktore. Takođe istražujemo kako se ovi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od lokacije i korisničkih potreba. Dijana i Milan postavljaju važno pitanje da li mobilni internet može da zameni kućni internet u svakodnevnim aktivnostima kao što su strimovanje, rad od kuće i igranje online igara, i daju nekoliko potencijalnih odgovora.

Ne propustite priliku da saznate sve što vam je potrebno za donošenje odluke o odgovarajućem paketu kućnog ili mobilnog interneta, pretplatite se na naš kanal i aktivirajte zvonce da ne biste propustili nijednu novu epizodu TeleSrbija podcasta!

Voditelji

Milan Kragujević je glavni i odgovorni urednik kao i osnivač portala TeleSrbija, stručnjak za IKT i entuzijasta za nove tehnologije. Dijana Milutinović je komunikolog sa više od 15 godina iskustva, posvećena IT sektoru i novim tehnologijama.

O portalu

TeleSrbija je vodeći telco news portal u Srbiji i regionu, i predstavlja jedini ovakav stručni medij u Srbiji, sa posvećenom publikom i pažljivo izgrađenim autoritetom. Prateći svetske i domaće trendove u svetu telekomunikacija, mi izveštavamo pravovremeno, tačno i nepristrasno.