fbpx

Pričale smo o porodičnoj kompaniji, koja je posle decenija rada doživela krah i kako je sve to uticalo na Adisin karijerni put. Koliko snage i vere u sebe je bilo potrebno da se uhvati u koštac sa ovako velikim izazovom. Koliko joj je zapravo rad na sebi u mnogome pomogao.

Ali Adisa nije samo uspešna poslovna žena, ona je majka dve devojke, koje i same slede njen put sreće. I zbog toga se najviše ponosi. Veliki je borac za ravnopravnost i ekonomsko osnaživanje žena. Drži motivacione govore i predavanja koja inspirišu mnoge u regionu.

Adisa smatra da je svrha našeg postojanja je da ostavimo neki trag. A one to uveliko čini. Autorka je knjige Vruć krompir. O tematici i izboru naslova smo takođe pričale u intervjuu. 

Pričale smo o sredini, ženi kao takvoj, njenoj sreći i snazi. O deci i njihovim uzorima, vaspitanju i učestvovanju u odgajanju. Pričale smo emancipaciji žene, kao stuba jedne porodice. I to sve sa ciljem razvoja, a ne degradiranje porodice. Jer žena nije samo žena, već majka, sestra, tetka…

Odlomak odnosno jednu priču iz knjige Vruć Kropmir preuzmite na nikolinaandric.com/40pdf

Click to view: show page on Awesound

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *