fbpx

Prvi put sam čula za Lenju na INAT konferenciji, u februaru 2017. godine. Tog dana me je oduševila nastupom, energijom i povezivanjem sa publikom. Očarala me je spontanošću sa kojoj se obratila svom tada osmomesečnom sinu, direktno sa bine, koji je bio sa tatom u publici. Čuo je njen glas i počeo da je doziva, a ona mu se javila kao da je upravo ušla u kuću u kojoj su sami.

Nisam ni sanjala da ću posle toga saradjivati sa njom.

Njena online karijera je počela onog momenta kada je ostala u drugom stanju, posle 9 godina bezuspešnih pokušaja. Nije više mogla da putuje sa jednog kraja sveta na drugi, već je morala da pronađe način da sve uklopi u trenutno stanje.

E sad zamislite nekog, ko ima iskustva u offline svetu, a li ne online, ko postaje jedan od najboljih svetskih predavača o marketingu i kontaktu human to human sa potencijalnim klijentima. Pričale smo o jednom od najvećih izazova svake majke, koja gradi i karijeru, a to je čuvanje dece. Kako ga je Lenja rešila i zašto su nam rešenja uglavnom pred očima ili par metara dalje od nas, a mi ih ne vidimo.

Nismo mogle da zaobiđemo ni priču o Gary Vee, Seth Godinu i Robin Sharmi, koje je imala prilike da upozna odnosno najavi ih kao voditeljka konferencije Brand Minds, koja se održava svake godine u maju, u Bukureštu. I naravno Brene Brown, kao muza inspiracije kada pričamo o osetljivosti i ljubavi prema sebi.

Lenja je putnik, koji uvek ide u paketu sa Miranom i Noom, ali opet voli i svoju kuću u malom selu u Sloveniji.

Pošto se Lenjin život u potpunosti preokrenuo kada je počela da radi sa Koučem (), morala sam da je pitam da i to iskustvo podeli sa nama. I čućete njeno iskustvo i koje su to dve osnovne stvari koje rade Koučevi.

Čućete još i šta je Aksis Mundi, kao i mantru koju korisiti da se vrati u stanje motivacije ili ono bar ne osuđivanja, što je još veća nauka.

Kažu da sve kreće iz mozga, a Lenja kaže da smo mi naš mozak i da možemo u potpunosti da utičemo na naše misli.

I zato obavezno poslušajte ovu epizodu i misli koje vam nadiru nakon iste. Uživajte.

Click to view: show page on Awesound