fbpx

Ono što je meni posebno interesatno jeste priča o susretu sa yogom, masažom i budućim suprugom. Da, dobro ste pročitali. Sve je povezano i tek će da se razvija.

Pored inspiracije i meditacije koje su propratni efekti yoge, Mirjana voli da provodi vreme i sama sa sobom, što slobodno mogu da kažem, važi za sve osobe koje rade na sebi.

Posebno je bila zanimljiva i vrlo korisna priča o masaži oklagijama, koja je oprovdano postala hit kod nas.

Pričale smo o wellness konceptu za koji je zainteresovana i poslovno i privatno, a koji za Mirjanu predstavlja očuvanje i fizičkog i mentalnog zdravlja.

Moja gošća naročito uživa u konferencijama koje se održavaju uživo, seminarima i radionicama i ne prestaje da uči.

Kada je u pitanju organizacija poslovnih i privatnih obaveza, glavni faktor uspešnosti u njenom slučaju je bioritam, i njen i suprugov.

I za kraj, ne mogu a da ne spomenem ono što nas (žene) vrlo često sprečava da se pokrenemo jeste perfekcija. I zato Mirjana kaže da ni jedan početak nije savršen, ali najbolje od svega je to što ljudi oko nas to ni ne očekuju. E to je bio aha momenat. I naravno, neizbežno poverenje u univerzum. A šta drugo i očekivati od ovako divne yoga učiteljice, koja je i prvom sinu dala ime Shiva.

Detaljnije na nikolinaandric.com/30-mirjana-gnjatic

Click to view: show page on Awesound

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *