fbpx

Jelena Milošević je sticajem okolnosti naviknuta da radi noću. Posle srednje škole radila je kao medicinska sestra, a kada je uplovila u bračne vode, postala je i vlasnica jedne diskoteke u Nišu, tako da htela-ne htela morala je da se prilagođava i postane noćna ptica.

Bilo je zanimljivo voditi razgovor sa jednom ovako svestranom osobom. Preko majčinstva, organizacije rada u toku noći, koja se odnosi i na offline i na online posao, pa sve do zacrtanih planova sa velikim borjkama, kao što su pisanje dva posta nedeljno na blogu, Jelena pronalazi vreme i za odmor i učenje.

Zaljubljenik je u planere, Shabby Chic tehniku, a kurseve pohađa jedan za drugim. Posebno mi je bilo interesantno kada je spomenula da ima običaj da pohađa više kurseva sa istom tematikom, ali od različitih predavača. Kad malo bolje razmislim, potpuno se slažem sa njom, a čućete i zašto to radi u samoj epizodi.

Jelena je apsolutno svesna koliko organski marketing ima dobar uticaj na građenje poverenja sa potencijalnim klijentima i uverila sam se koliko to dobro radi. U najavi je i blogerska radionica i kurs preduzetništva, pa Vam predlažem da zapratite Jelenu, ako Vas zanimaju ove teme.

Click to view: show page on Awesound

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *